Usluge

Pružite svojim kupcima najbolje korisničko iskustvo. Prepustite našim stručnjacima iz različitih područja digitalnog marketinga brigu o vašoj online reputaciji.  Oni će vam pomoći da kupci prepoznaju kvalitet vaših proizvoda i usluga.

Pozicioniranje na pretraživaču, online oglašavanje, jačanje prisustva na društvenim mrežama, izrada vizualnih sadržaja te promocija kroz članke u najčitanijim medijima samo su deo usluga koje nudimo našim klijentima. Ako niste sigurni odakle početi, naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete najbolji način predstavljanja svojim kupcima.

Google oglašavanje

Ovaj oblik oglašavanja potreban je svima koji se žele istaknuti u
internet oglašavanju na najbolji mogući način. Oglašavati se mogu različite delatnosti, ugostiteljski objekti, usluge, trgovine i slično. 

Tim agencije Idoneus izrađuje Google oglase za željene proizvode, usluge ili promocije na vašem webu. Prema subjektu i karakteristikama onoga što se oglašava, kreiramo oglas sa preciznim ključnim rečima koje korisnici pretražuju kako bi ih na najlakši mogući način doveli do vas.

Video produkcija

Znate li da 60 % ljudi radije gleda video sadržaj na online platformama nego na televiziji?

YouTube je druga po redu najveći svetski pretraživač, Facebook daje prednost video sadržaju nad svim ostalim formatima, a Instagram je u jun 2018. godine ponudio korisnicima vlastiti televizijski kanal.

Nemate potrebne veštine da se kupcima predstavite na ovaj način?

Zajedničkim snagama osmislićemo i napraviti najbolji sadržaj kojim ćete privući nove kupce, a vašim vernim kupcima omogućićete dodatnu vrednost vaših proizvoda i usluga.

Usluge vođenja društvenih mreža

Pojavom društvenih mreža otvorila se prilika da svakom kupcu pristupite individualno, saslušate ga, pružite mu potrebne informacije i pomognete u rešavanju problema.

Kako biste se vi mogli posvetiti razvoju vašeg poslovanja, nama prepustite brigu o komunikaciji s kupcima.

U zavisnosti od paketa, za vas ćemo kreirati kvalitetan sadržaj, objavljivati ga na odabranim platformama društvenih mreža te razgovarati s kupcima i pomoći vam da izgradite s njima odnos pun poverenja.

Izrada PR tekstova

Imate priliku predstaviti se potencijalnim kupcima i kroz članke kojima ćete edukovati kupce o svojim proizvodima i uslugama.

Važno je da takav članak kvalitetno predstavi vaše proizvode i usluge, bude zanimljiv kupcima, ali i optimističan kako bi ga Google pozicionirao na prvoj stranici pretraživača.

Zbog toga će ga za vas napisati naši komunikacijski stručnjaci s iskustvom u novinarstvu i/ili odnosima s javnošću.

Profesionalno fotografisanje

Lepe fotografije zaustaviće naš pogled bez obzira šta se na njima nalazilo. Zbog toga su postale neizostavni deo internetskih stranica i društvenih mreža, a kupci na osnovu njih ocenjuju vaše proizvode i usluge.

Želite li kroz fotografije kupcima ispričati priču o svojim proizvodima i uslugama, nužno je da one prate određena pravila. Sve o tome zna naš profesionalni fotograf, a kako bi vam uštedeli vreme, snimanje će napraviti na lokaciji koja vam najviše odgovara. I bez brige, svu opremu nosi sa sobom.

Telefon:

011/ 635 1300

Adresa:

Kneza Mihaila broj 7/I, Beograd

E-mail:

info@idoneus.rs