Reference

3000, 3001, 3002… Ne prestajemo brojati! Poverenje je na naša vrata zakucalo mnogo puta, a mi smo ga jednako toliko puta pretvorili u uspešan projekat!

Svakom projektu se posvećujemo sa jednakom pažnjom, preciznošću i upornošću te postavljamo najviše moguće ciljeve nezavisno o industriji. Eksperti smo za svako područje a istraživanje je naše srednje ime. Svaki zajednički uspeh nas raduje jednako kao i rad na svakom novom projektu.

Prilagođavamo se jedinstvenosti naših klijenata te krojimo pristup i strategiju upravo prema njihovim potrebama i preferencijama. Začini koje dodajemo u medijsku mešavinu svakog od njih se razlikuju.

Zapravo, ne možemo se odlučiti šta više volimo: kreativne sastanke, poslovne ručkove ili zdravice nakon uspešno odrađenog projekta. 

Naši klijenti su vodeći tržišni predstavnici različitih industrija, a neke od njih možete naći ovde. 

 

Uspešne priče naših klijenata

Sion Gard

MojGrad je zaista odličan portal. Profesionalni, ljubazni i kvalitetni.

Aleksandra Kustudić
Veterinarska ambulanta AlterVet

Profesionalni i uvek tu da odgovore na sva pitanja. Sve pohvale!

Ivana Trailović
Veterinarska ambulanta Petland

Profil na portalu MojGrad je vrlo profesionalno napravljen, praktičan za korištenje i daje puno mogućnosti za pristup tržištu.

Nikola Ilić
Imperia Global

Brigu o profilu na portalu mojgrad.rs s poverenjem prepuštamo ljubaznim radnicima kojima je naše zadovoljstvo na prvom mestu. Svojim ažurnim radom u kratkom roku objavljuju sve što im dostavimo i time štede naše vreme.

Aleksandra Kustudić

Slagalica usluga

Želim više informacija o:

Unesite Ime i prezime.
Unesite ispravnu e-mail adresu.
Unesite ime firme ili kompanije.
Unesite broj telefona.
Prihvatite uvjete.