Customer service

Responzivna korisnička podrška koja rešava izazove i upite vaših kupaca gradi neraskidivu lojalnost.
Posvetite se svom poslovanju dok mi stručno, profesionalno i brzo odgovaramo na upite vaših klijenata - kroz sve komunikacione kanale! 

 

Virtualna asistencija

Odgovaramo na upite kupaca o vašim proizvodima i uslugama, rešavamo probleme s kojima se suočavaju te prikupljamo i analiziramo njihove povratne informacije kroz provedene ankete o zadovoljstvu sa vašom uslugom, proizvodima i sl.. Dogovorene termine unosimo u zajednički kalendar i dajemo up to date informacije o vašem poslovanju.

Komunikacioni kanali

Nema kanala koji ne pokrivamo! Naša korisnička podrška s vašim kupcima komunicira na svim dostupnim platformama poput društvenih mreža, google review-a, whatsappa, maila i tako dalje. Znamo da se nemate kada baviti i s tim, ali znamo i koliko pravovremena informacija znači vašim potencijalnim klijentima!

Custom made pristup

Ko pita, ne skita. Svesni činjenice da na određene upite kupcima ne možemo odmah odgovoriti, s vama ćemo se konsultovati oko svih važnijih pitanja. Cilj nam je kreirati izuzetno korisničko iskustvo za vaše kupce - pre, za vreme i posle njihove kupovine!

Slagalica usluga

Želim više informacija o:

Unesite Ime i prezime.
Unesite ispravnu e-mail adresu.
Unesite ime firme ili kompanije.
Unesite broj telefona.
Prihvatite uvjete.